top of page
_IDC6409_edited.png

ODGOVORI NA VAŠA PITANJA!

Pitanja i odgovori: FAQ

Mogu li se priključiti ako nikad nisam plesala?

Naravno, za ladies latin treninge ti nije potrebno prethodno iskustvo. Svaki sat se sastoji od zagrijavanja, tehnike plesa koji se taj dan radi i koreografije. Najzahtjevniji dio cijelog ovog procesa je memoriziranje koraka. Svaku koreografiju radimo cca 3 tjedna i svaki put se koreografija ponavlja otpočetka i dodaju se novi koraci. Sve ponavljam sporo i puno puta. Ako ti prvi put bude zahtjevno, daj si priliku i završi ciklus jedne koreografije. Svaku ćeš koreografiju unutar ta tri tjedna, sigurno savladati na svojoj razini.

Koja je razlika izmedu UPISA ili DROP IN a?

  • UPIS podrazumijeva uplaćenu članarinu za minimalno 4 dolaska (koje mozeš iskoristiti unutar dva mjeseca od uplate)

  • Članarina se računa prema broju dolazaka a ne mjesečno.

  • Prednost imaju upisane djevojke, drop in se otvara ako na dan treninga bude slobodnih mjesta u grupi.

  • Nakon iskorištenog zadnjeg treninga, uplaćuješ novu članarinu kako bi se i dalje smatrala upisanom. U suprotnom, do slijedeće uplate prelaziš na drop in i plaćaš cijenu po dolasku, a tvoje se mjesto otvara drugoj djevojci za upis!

  • Broj djevojaka na treningu je ograničen!

  • Kartice nisu prenosive na drugu osobu!

  • nije moguć povrat uplaćene članarine

Koje su cijene članarina?

Sve cijene su izražene ovdje!

Koja je dobna granica za ladies latin?

Ladies latin ne poznaje granice. U istoj grupi plešu dvadesetogodišnjakinje, ali i one koje su prešle pedeset. Jedina granica koja postoji u ovoj grupi je samo ona koju si sama napraviš, ali na njma aktivno radimo da nestanu. Meni je bitno da si tamo kada želiš biti. Na treninzima vlada jedna odlična i pozitivna ženska energija, a glavni cilj je da s jednim problemom manje.

Tko se sve može upisati?

Moja osnovna ideja je bila da na treninge dolaze svi. Ladies latin je najprofesionalnija rekreativna grupa koja postoji u Zagrebu. Iza nas su ozbiljni treninzi, ludi partiji, dubokoumne kave i razna snimanja. Na ladies latin dolaze potpuni početnici, plesači raznih drugih stilova, bivši ali i aktivni natjecatelji sportskog plesa. Svatko pristupa treningu na svojoj razini i posvećuje se koreografiji koliko sam želi. Ima prostora za sve.
Ako se želiš upoznati s novim stilom, poraditi na samopouzdanju ili se jednostavno isplesati u dobrom društvu, ovo je mjesto za tebe.

Koje su lokacije?

Najčešće plešemo na Velesajmu u XXL teretani ili u Buena visti na Savskoj

Što mi je potrebno za trening?

Dobra volja i boca vode. Plesne cipele nisu obavezne i kupuješ ih kada sama osjetiš potrebu za njima. Do tada možeš plesati u čarapama, balerinkama, tenisicama ili u bilo kojoj drugoj varijanti u kojoj se osjećaš dobro.
Curke najčešće treniraju u sportskoj odjeći, ali imamo te neke dane u mjesecu kad izmislimo razlog da se sredimo.

​Što ako sam propustila upise?​

Vrijeme upisa je uvijek kaotično, grupe se brzo napune. U početnim mjesecima uvijek treba par tjedana da se ustali raspored i reducira broj ljudi koji zaista mogu i žele redovito dolaziti. Nakon toga se možeš priključiti kad god želiš i ne moraš čekati nove upise već samo početak nove koreografije. Kada vidim da je potražnja za novim mjestima velika, najčešće nadodam neki OPEN CLASS kako bi zainteresirane cure mogle vidjeti što mogu očekivati od ladies latin treninga, te po potrebi otvaram nove grupe.

Postoji li mogućnost individualnih sati?

LADIES LATIN PRIVATE, jedan puni individualni sat je 250kn, a paket od 5h je 1000kn. Maksimalno se prilagodavam željama i potrebama. Ako samo želiš dodatno proraditi koreografiju koju trenutno radimo ili ne voliš plesati u grupi i više voliš individualni pristup, ovo je opcija za tebe. Za individualne sate sam dostupna u tjednu do 17h ili preko vikenda.

Postoje li manje grupe?

Moguće je plesati u manjim grupama. Organiziraj se s frendicama i uplatite si paket LADIES LATIN MINI group. Opcija je stvorena za grupe od 4-5 cura, termini su po dogovoru ( u tjednu do 17h ili vikendom). Ovu opciju koriste cure koje su ozbiljnije pristupile treninzima te planiraju ići na sportska natjecanja kao grupa, djevojke koje žele povećati spektar plesnih stilova kojim se bave ili grupe frendica koje žele probati novu aktivnost. Cijena paketa od 4 x 1:30h ( 6h plesa) je 1500kn, dok je cijena jednog blok sata 400kn.

Sva dodatna pitanja, šalji ovdje!

  • Instagram
  • Facebook

Thanks for submitting!

photo 16.08.2021_edited.jpg
Pitanja i odgovori: Contact
bottom of page